Ads Top

Opeethypotheek pakt duur uit

Je overwaarde verzilveren voor een leuker leven kan duur uitpakken. Uit onderzoek van Radar in samenwerking met online hypotheekadviseur Ikbenfrits.nl blijkt dat consumenten goed moeten opletten.

Wie zijn kapitaal 'in de stenen' van zijn koophuis heeft zitten, kan sinds een paar jaar een opeet- of verzilverproduct afsluiten. Je 'eet' als het ware de overwaarde in je koophuis op in ruil voor cash geld om leuke dingen van te doen. Je lost niets af, maar de rente wordt bij je schuld opgeteld en wordt pas verrekend als je het huis verkoopt of overlijdt.

Het PvdA-Tweede Kamerlid Henk Nijboer stelde eerder Kamervragen over alle mogelijkheden om overwaarde te verzilveren. Ook de AFM (Autoriteit Financiële Markten) waarschuwde vorig jaar voor de risico's van dit soort verzilverhypotheken. Volgens hun onderzoek sloten tussen 2018 en medio 2019 zo'n 4.000 mensen een verzilverhypotheek af. De toezichthouder constateerde dat aanbieders van verzilverhypotheken hun productontwikkeling moeten verbeteren. 'Hoewel het product in een groeiende behoefte voorziet, bestaat het risico dat kwetsbare huiseigenaren erdoor in de problemen komen'.

1 opmerking:

  1. Hallo allemaal, Bent u op zoek naar een professionele handelaar, forex en binaire manager die u zal helpen bij het verhandelen en beheren van uw account met een goede en enorme winst in ruil daarvoor. u kunt contact opnemen met MR. CARLOS ELLISON voor je investeringsplan, want hij hielp me 12.000 usd te verdienen met kleine investeringsfondsen. Carlos Ellison, je bent de beste handelaar die ik kan aanbevelen aan iedereen die wil investeren en handelen met een echte handelaar, hij helpt ook bij het terugvorderen van verliesfondsen .. je kunt contact met hem opnemen via zijn e-mail: carlose78910@gmail.com
    Via whatsapp: (+12166263236)

    Ik raad je aan niet te aarzelen. Hij is geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.