Ads Top

ABN AMRO voornemens Tanja Cuppen (CRO) en Christian Bornfeld (CI&TO) te herbenoemen


ABN AMRO is van plan om Tanja Cuppen (Chief Risk Officer) en Christian Bornfeld (Chief Innovation & Technology Officer) te herbenoemen als lid van de Executive Board van ABN AMRO. Christian Bornfeld zal ook worden benoemd tot vice-voorzitter van de Executive Board.

De huidige benoemingstermijn van Tanja Cuppen loopt af bij het sluiten van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AvA) van ABN AMRO op 21 april 2021. Tanja Cuppen zal worden herbenoemd voor een termijn van 3 jaar, eindigend bij de sluiting van de AvA in 2024.

Ook de huidige benoemingstermijn van Christian Bornfeld loopt af bij het sluiten van de AvA op 21 april 2021. Christian Bornfeld zal worden herbenoemd voor een termijn van 4 jaar, eindigend bij de sluiting van de jaarlijkse algemene vergadering in 2025. De Raad van Commissarissen is ook voornemens Christian Bornfeld voor genoemde periode aan te wijzen als vice-voorzitter van de Executive Board.

1 opmerking:

  1. Hallo allemaal, Bent u op zoek naar een professionele handelaar, forex en binaire manager die u zal helpen bij het verhandelen en beheren van uw account met een goede en enorme winst in ruil daarvoor. u kunt contact opnemen met MR. CARLOS ELLISON voor je investeringsplan, want hij hielp me 12.000 usd te verdienen met kleine investeringsfondsen. Carlos Ellison, je bent de beste handelaar die ik kan aanbevelen aan iedereen die wil investeren en handelen met een echte handelaar, hij helpt ook bij het terugvorderen van verliesfondsen .. je kunt contact met hem opnemen via zijn e-mail: carlose78910@gmail.com
    Via whatsapp: (+12166263236)

    Ik raad je aan niet te aarzelen. Hij is geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.