Ads Top

Knaken is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank (DNB)

Knaken staat officieel geregistreerd bij De Nederlandsche Bank (DNB) als aanbieder van cryptodiensten.

In april 2020 is aangekondigd dat alle cryptobedrijven in Nederland verplicht zijn om zich te registreren bij toezichthouder DNB.

Knaken is een Nederlands cryptoplatform gevestigd in Rotterdam. Op het platform van Knaken kan men veilig handelen in cryptovaluta, zoals bitcoin. Knaken richt zich op de beginnende cryptohandelaren. Voor hen is een makkelijk te begrijpen interface gecreëerd die handelen voor iedereen toegankelijk maakt.

1 opmerking:

  1. Hallo allemaal, Bent u op zoek naar een professionele handelaar, forex en binaire manager die u zal helpen bij het verhandelen en beheren van uw account met een goede en enorme winst in ruil daarvoor. u kunt contact opnemen met MR. CARLOS ELLISON voor je investeringsplan, want hij hielp me 12.000 usd te verdienen met kleine investeringsfondsen. Carlos Ellison, u bent de beste handelaar die ik kan aanbevelen aan iedereen die wil investeren en handelen met een echte handelaar, hij helpt ook bij het terugvorderen van verliesfondsen ... u kunt contact met hem opnemen via zijn e-mail:
    carlose78910@gmail.com
    Via whatsapp: (+12166263236)

    Ik raad je aan niet te aarzelen. Hij is geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.