Ads Top

Uitdagend jaar voor CZ

De coronapandemie heeft ook grote invloed op het financieel resultaat van CZ groep. Zo zijn er afgelopen jaar enerzijds veel extra kosten gemaakt voor coronagerelateerde zorg en de uitvoering van financiële regelingen ter ondersteuning van zorgverleners. Deze extra kosten zijn deels gecompenseerd door een bijdrage vanuit de wettelijke Catastroferegeling. Daartegenover staan minder zorgkosten in de basis- en aanvullende verzekering door uitstel en wegval van een deel van de zorg gedurende met name de eerst besmettingsgolf.

Het effect hiervan vertaalt zich in een positief technisch resultaat voor CZ groep van 127 miljoen euro. In combinatie met 45 miljoen euro beleggingsopbrengsten en 2 miljoen euro overig resultaat brengt dat het totaal financieel resultaat over 2020 op 174 miljoen euro (2019: 119 miljoen euro). De omzet steeg in 2020 naar 11.068 miljoen euro (2019: 10.313).

CZ groep is een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk. De toegenomen reserves zullen in de komende jaren ten goede blijven komen aan onze verzekerden; hetzij via investeringen in de zorg, hetzij via het beperken van de te verwachten premiestijging.

2 opmerkingen:

 1. LENDINGTREE® LENINGEN INC.


  Ben je toegegeven aan waar je leningen kunt krijgen, afgewezen door banken en nu gefrustreerd door waar je een lening kunt krijgen? LENDINGTREE geeft u de lening die u verwacht. neem contact met ons op via lendingtreegroupinc@gmail.com.

  Een lening om uw schuld gemakkelijk af te lossen?
  Een lening om het soort bedrijf te starten dat u wilt doen?
  Een lening voor educatieve doeleinden?
  Een lening om een ​​appartement te kopen?

  Zoek niet verder, LENDING TREE INC biedt leningen aan
  Geen verborgen betalingen van 1.000 tot 20.000.000 EUR / USD / POND
  Tegen een zeer lage rente van 5%
  We hebben een netwerk van kredietverstrekking en
  financiële hulp aan klanten over de hele wereld.

  We streven ernaar om onze standaard van uitmuntendheid te handhaven. We bieden onze diensten op elk moment van de dag aan.
  We geven een lening aan degenen die financiële hulp nodig hebben van 1 tot
  20 jaar

  Onze diensten omvatten ook

  ​echte financiering
  ​investeerder in onroerend goed
  ​bouwleningen
  ​leningen voor het opstarten van bedrijven
  ​hypotheek
  ​Consumentenkrediet,
  ​FHA-leningen
  ​persoonlijke leningen
  ​autoleningen
  etc. Als u een lening of financiële hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op via

  e-mail: lendingtreegroupinc@gmail.com

  e-mail: lending-tree@outlook.com

  Warme gedachte

  ELIZABETH WALTER

  LENDINGTREE INC®

  BeantwoordenVerwijderen
 2. #Geweldig handelsplatform, gemakkelijk te gebruiken en snel op te nemen met bitcoins, bankrekening, PayPal, skrill enz. Ik heb dit platform gebruikt in combinatie met de meest aanbevolen forexstrategie en binaire optiehandel op internet van Carlos Ellison en tot nu toe heb ik geen klachten en verdien ik wekelijks bijna $ 5000- $ 8000. Hij is echt geweldig, de beste in zijn vak en uniek onder andere, ik ben dankbaar en wil dat jullie allemaal meedoen aan zijn goede werken. Neem contact met hem op via whatsapp: +12166263236
  E-mail: carlose78910@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.