Ads Top

Techstars presenteert de Future of Finance

Accelerator Techstars presenteert tien start-ups die deelnemen aan de ABN AMRO & Techstars Future of Finance Accelerator in Amsterdam. De financiële sector speelt een belangrijke rol in de transitie naar een duurzamere wereld door assets en transacties te digitaliseren.

Om digitalisering en innovatie binnen de financiële sector nog meer kracht bij te zetten, is Techstars in 2020 een samenwerking aangegaan met ABN AMRO. Het doel van deze samenwerking is om beginnende ondernemers die een duurzame oplossing in ontwikkeling hebben te ondersteunen met de kennis en middelen binnen de bank en het gehele Techstars-netwerk: te starten met de Future of Finance Accelerator in Amsterdam.

Nederland is de bakermat van veel financiële innovaties. Innovaties die tot op de dag van vandaag de financiële wereld blijven beïnvloeden. Zo vindt bijvoorbeeld de eerste volwaardige aandelenmarkt zijn oorsprong in Amsterdam. De Nederlandse geschiedenis van financiële innovatie dient dit jaar als inspiratiebron voor de Future of Finance Accelerator.

Tijdens het drie maanden durende programma zullen de tien deelnemende start-ups verschillende mentoren, Global Network Partners, sponsoren en alumni uit het ABN AMRO- en wereldwijde Techstars-netwerk ontmoeten. Zij zullen hen adviseren over bedrijfsmodellen, go-to-market-strategieën, technologie, prijsstelling en fondsenwerving. Aan het einde van het programma zullen alle bedrijven hun oplossingen presenteren op een demodag.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.