Ads Top

Openbank boekt succes met klantenwerving

Openbank verwelkomde in de afgelopen 12 maanden 285.000 nieuwe kanten. De groei van het aantal klanten vorig jaar is bijna verdubbeld ten opzichte van het jaar daarvoor.

De afname van spaar- en beleggingsproducten groeide significant, waarbij het beheerde vermogen van de geautomatiseerde beleggingsservice (Robo-Advisor) met 112 procent toenam.

Ondanks het uitdagende bedrijfsklimaat heeft Openbank naar eigen zeggen een opvallend 2020 achter de rug.

De groei van het klantenbestand ging gepaard met een stijging van meer dan 15% van het gemiddelde rekening- en depositosaldo, dat nu op het hoogste niveau van de afgelopen vijf jaar staat. Bovendien lagen de uitgaven met betaalpas 18% hoger op jaarbasis, met een bijzonder sterke stijging van 78% voor mobiele betalingen

Ondertussen blijven klanten gebruik maken van de Robo-Advisor-service om hun geld voor hen te laten werken. Dit unieke geautomatiseerde beleggingsplatform boekte in 2020 een groei van 112% in beheerd vermogen. Daarbij sloten alle beleggingsstrategieën, van de meest conservatieve tot de meest dynamische, het jaar af met positieve rendementen.

1 opmerking:

  1. Hallo allemaal, Bent u op zoek naar een professionele handelaar, forex en binaire manager die u zal helpen bij het verhandelen en beheren van uw account met een goede en enorme winst in ruil daarvoor. u kunt contact opnemen met MR. CARLOS ELLISON voor je investeringsplan, want hij hielp me 12.000 usd te verdienen met kleine investeringsfondsen. Carlos Ellison, je bent de beste handelaar die ik kan aanbevelen aan iedereen die wil investeren en handelen met een echte handelaar, hij helpt ook bij het terugvorderen van verliesfondsen .. je kunt contact met hem opnemen via zijn e-mail: carlose78910@gmail.com
    Via whatsapp: (+12166263236)

    Ik raad je aan niet te aarzelen. Hij is geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.