Ads Top

Onderzoek naar duurzaamheidsinformatie in fondsprospectussen

Beheerders van alternatieve beleggingsinstellingen en van instellingen voor collectieve beleggingen moeten binnenkort de AFM informatie aanleveren over hoe duurzaamheidsinformatie in hun prospectussen is opgenomen.

Aanleiding hiervoor is de inwerkingtreding van de Europese verordening voor informatie over duurzaamheid, ook wel de Sustainable Finance Disclosure Regulation (SFDR).

De SFDR, de verordening duurzaamheidsinformatie, treedt per 10 maart in werking. Deze verordening is van toepassing op verschillende sectoren waaronder verzekeraars, pensioenfondsen, banken en asset managers (beleggingsondernemingen en beheerders van beleggingsinstellingen). Zij zullen op basis van de nieuwe vereisten (meer) informatie beschikbaar moeten stellen over hoe zij zelf in hun bedrijfsvoering omgaan met duurzaamheidsrisico’s en hoe zij eventueel rekening houden met ongunstige effecten op duurzaamheid. Als zij duurzame producten aanbieden moet informatie over de duurzame kenmerken dan wel duurzame doelstellingen van deze producten beschikbaar zijn.

1 opmerking:

 1. Hallo dames en heren, heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn firma. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer informatie, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me rechtstreeks een bericht op WhatsApp via: 00447903159998 en ontvang direct een reactie.

  Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het vervullen van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

  Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
  * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
  * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
  * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
  * Flexibele rentevoet - Betaalbare rentevoet van 3%.
  * Hoge goedkeuringspercentages
  * Flexibele terugbetaling - u krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
  * Eenvoudige online applicatie.
  * Persoonlijke begeleiding en expertise.
  * Geen verborgen kosten

  Loop een kans niet mis door gebrek aan geld. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening, omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

  Voor meer informatie over ons kredietaanbod kunt u ons uw kredietaanvraag sturen via:
  E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp: +447903159998

  Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.