Ads Top

Herverzekering leverancierskredieten verlengd

Bedrijven die moeite hebben om krediet te krijgen voor hun leveringen, krijgen langer een steuntje in de rug. Door de herverzekering van leverancierskredieten met een half jaar te verlengen, komt staatssecretaris Vijlbrief (Fiscaliteit en Belastingdienst) deze bedrijven tegemoet.

Door de coronacrisis dreigde voor veel bedrijven de kredietverlening op te drogen. Om te voorkomen dat hierdoor grote economische schade zou ontstaan heeft het kabinet vorig jaar besloten om deze kredieten te herverzekeren.

Vooral kleine bedrijven maar ook grotere bedrijven uit het mkb hebben hiervan geprofiteerd, blijkt uit een tussentijdse evaluatie van de regeling. Met de herverzekering is voorkomen dat verzekeraars de kredietlimieten massaal verlaagden of zelfs introkken. Als de herverzekering op 1 januari was beëindigd, zoals aanvankelijk gepland, zouden verzekeraars alsnog op grote schaal ingrijpen in hun uitstaande risico’s. Dit zou tot onzekerheid en mogelijk tot negatieve economische effecten leiden.

Het in stand houden van leverancierskredieten is een tweesnijdend zwaard. Aan de ene kant kunnen de klanten van de verzekerde bedrijven – variërend van kleine bloemenwinkels op de hoek tot grote supermarktketens – gebruik blijven maken van levering op afbetaling. Dit is zeker voor de kleinste bedrijven een belangrijke vorm van kredietverlening.

Aan de andere kant kunnen de verzekerde bedrijven zelf hun omzet zo veel mogelijk in stand houden, doordat hun klanten dit krediet kunnen blijven gebruiken. Bovendien kunnen verzekerde bedrijven op hun beurt bij hun bank het benodigde werkkapitaal krijgen doordat de uitstaande facturen verzekerd zijn.

1 opmerking:

 1. Hallo dames en heren, heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn firma. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer informatie, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me rechtstreeks een bericht op WhatsApp via: 00447903159998 en ontvang direct een reactie.

  Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het vervullen van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

  Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
  * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
  * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
  * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
  * Flexibele rentevoet - Betaalbare rentevoet van 3%.
  * Hoge goedkeuringspercentages
  * Flexibele terugbetaling - u krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
  * Eenvoudige online applicatie.
  * Persoonlijke begeleiding en expertise.
  * Geen verborgen kosten

  Loop een kans niet mis door gebrek aan geld. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening, omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

  Voor meer informatie over ons kredietaanbod kunt u ons uw kredietaanvraag sturen via:
  E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp: +447903159998

  Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.