Ads Top

Dekkingsgraad pensioenfondsen bedraagt 100,3 procent

In het vierde kwartaal is de financiële positie van pensioenfondsen opnieuw verbeterd. Het pensioenvermogen steeg met 94 miljard euro naar 1.691 miljard.

De verplichtingen stegen in hetzelfde kwartaal met 12 miljard naar 1.687 miljard. Doordat het vermogen sterker steeg dan de verplichtingen verbeterde de financiële positie.

De dekkingsgraad van de pensioenfondsen is uitgekomen op 100,3 procent: een stijging ten opzichte van het vorige kwartaal van 5,0 procentpunt. Dit is het derde opeenvolgende kwartaal waarop de dekkingsgraad steeg.  

Desondanks ligt deze lager dan een jaar eerder. Toen was de dekkingsgraad 104,0 procent.

2 opmerkingen:

 1. Hallo en welkom bij Spotcap Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Heeft u dringend financiële versterking nodig? Heeft u voor verschillende doeleinden een lening nodig? als uw antwoord ja is, raad ik u aan om contact op te nemen met mijn kantoor via | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben staan, want we bieden uitstekende leendiensten over de hele wereld.

  We bieden allerlei soorten leendiensten (Persoonlijke lening, Zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan en ook kunt u tot 15 miljoen euro lenen en verstrekken we leningen tegen een lage rente van 3% per jaar. Mijn bedrijf helpt u verschillende doelen te bereiken met een breed scala aan leningproducten.

  We weten dat het krijgen van een legitieme lening altijd een enorm probleem is geweest.Voor individuen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​eigen vermogen te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente. rente, onvoldoende onderpand, verhouding tussen schuld en inkomen, lage kredietscore of andere redenen

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties afronden waar en wanneer u maar wilt

  Wij bieden 24 uur per dag leendiensten van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | of via website: https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

  Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

  Uw financiële vrijheid ligt in uw handen !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Benieuwd wat de dekkingsgraad is van jouw pensioenfonds? Een mooi overzicht van de dekkingsgraden van alle Nederlandse pensioenfondsen kan je vinden op: Dekkingsgraad Pensioenfondsen

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.