Ads Top

Jan van den Berg nieuwe voorzitter Raad van Commissarissen van Achmea


Jan van den Berg wordt per 13 april 2021 benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen van Achmea. Op die dag vindt de Algemene Vergadering (AV) van Achmea plaats.

Van den Berg volgt Aad Veenman op, die tijdens de AV terugtreedt na drie zittingstermijnen van vier jaar. De voorzittersbenoeming is goedgekeurd door De Nederlandsche Bank.

Jan van den Berg (links) is sinds februari 2018 lid van de Raad van Commissarissen van Achmea. Ervaring heeft hij onder andere opgedaan bij NN, AXA en Prudential. Van den Berg is ook commissaris bij Achmea Zorgverzekeringen NV, Achmea Schadeverzekeringen NV, Achmea Pensioen- en Levensverzekeringen NV en myTomorrows, een Nederlands bedrijf dat wereldwijd actief is in de gezondheidszorg.

Aad Veenman is sinds april 2009 lid van de Raad van Commissarissen van Achmea. De laatste vierenhalf jaar fungeerde hij als voorzitter. Hij is tevens voorzitter van de Raad van Commissarissen van Achmea Schadeverzekeringen NV en Achmea Pensioen- en Levensverzekeringen NV.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.