Ads Top

Financiële verkiezingsdebatten

Het Verbond van Verzekeraars organiseert, samen met een aantal andere partijen, een tweetal verkiezingsdebatten.

Het eerste debat, op 2 maart, heeft als thema Veerkrachtig uit de crisis. Onder leiding van moderator Anouschka Laheij worden Henk Nijboer (PvdA), Mahir Alkaya (SP), Aukje de Vries (VVD), Laura Vissenberg (GroenLinks), Joost Sneller (D66), Pieter Grinwis (ChristenUnie) en Evert-Jan Slootweg (CDA) aan de tand gevoeld over hun plannen.

Op 11 maart volgt het tweede debat en staat de rol van de financiële sector bij duurzaamheid centraal. De Kamerleden nemen, vanuit Nieuwspoort, aan de debatten deel.

Luister mee, praat mee en doe mee met dit tweeluik dat mogelijk wordt gemaakt door de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB), de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP), DUFAS, Adfiz en het Verbond.

1 opmerking:

  1. Hallo allemaal, Bent u op zoek naar een professionele handelaar, forex en binaire manager die u zal helpen bij het verhandelen en beheren van uw account met een goede en enorme winst in ruil daarvoor. u kunt contact opnemen met MR. CARLOS ELLISON voor je investeringsplan, want hij hielp me 12.000 usd te verdienen met kleine investeringsfondsen. Carlos Ellison, u bent de beste handelaar die ik kan aanbevelen aan iedereen die wil investeren en handelen met een echte handelaar, hij helpt ook bij het terugvorderen van verliesfondsen ... u kunt contact met hem opnemen via zijn e-mail:
    carlose78910@gmail.com
    Via whatsapp: (+12166263236)

    Ik raad je aan niet te aarzelen. Hij is geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.