Ads Top

Zeven miljoen klanten voor N26

De mobiele bank N26 heeft de mijlpaal van zeven miljoen klanten in Europa en de Verenigde Staten bereikt.

In Nederland verdubbelde de bank zelfs haar klantenbestand in 2020 tot meer dan 200.000 klanten, waarmee het een van de belangrijkste groeimarkten van de mobiele bank is.

In de afgelopen 12 maanden zag N26 een aanzienlijke toename in online bestedingen. Wereldwijd zag N26 de hoogste transactievolumes tot nu toe met meer dan 5,5 miljard euro per maand. Tegelijkertijd neemt het aantal geldopnames door Europese N26-klanten af.

Deze week maakte N26 ook de aanstelling van  Jan Kemper als de nieuwe Chief Financial Officer bekend. Hij was in het verleden CFO bij het Duitse DAX 30-beursgenoteerde entertainmentbedrijf ProsiebenSat.1 Media SE en was recentelijk Managing Director bij Omio.

1 opmerking:

  1. Hallo allemaal, Bent u op zoek naar een professionele handelaar, forex en binaire manager die u zal helpen bij het verhandelen en beheren van uw account met een goede en enorme winst in ruil daarvoor. u kunt contact opnemen met MR. CARLOS ELLISON voor je investeringsplan, want hij hielp me 12.000 usd te verdienen met kleine investeringsfondsen. Carlos Ellison, u bent de beste handelaar die ik kan aanbevelen voor iedereen die wil investeren en handelen met een echte handelaar, hij helpt ook bij het terugvorderen van verliesfondsen ... u kunt contact met hem opnemen via zijn e-mail:
    carlose78910@gmail.com
    Via whatsapp: (+12166263236)

    Ik raad je aan niet te aarzelen. Hij is geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.