Ads Top

Vlerick Business School en ABN AMRO bundelen krachten voor onderzoek naar duurzaam financieren

Vlerick Business School en ABN AMRO in België gaan een nieuw driejarig partnerschap aan. Door te participeren in het Centre for Sustainable Finance van Vlerick ondersteunt ABN AMRO wetenschappelijk onderzoek naar duurzaam financieren. Er wordt vooral gewerkt aan de ontwikkeling van een model om de ESG-prestaties (milieu, maatschappij en ondernemingsbestuur) van het midden- en kleinbedrijf te meten.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door promovendus Dimitrios Kolokas, op 15 januari 2021 door Vlerick Business School uitgeroepen tot Onderzoeker van het Jaar 2020. De vandaag aangekondigde samenwerking is een aanvulling op de bestaande partnerschappen binnen ABN AMRO. Zo verricht Oxford University met steun van ABN AMRO wetenschappelijk onderzoek naar het effect van duurzaamheid op het mkb en op de financiële prestaties en risico’s van deze bedrijven.

Wetenschappelijk onderzoek faciliteren is niet de enige manier waarop ABN AMRO de transitie naar een duurzamere maatschappij ondersteunt. Commercial Banking biedt klanten bijvoorbeeld duurzame financiering, onder andere voor circulaire projecten. Daarnaast krijgen klanten van ABN AMRO die beleggingsadvies en vermogensbeheer afnemen nu ook op kwartaalbasis diepgaand inzicht in de duurzaamheidsimpact van hun beleggingen. Particulieren kunnen via het Global Impact Equity Fund beleggen in bedrijven die financieel rendabel zijn en ook een positieve impact hebben op mens en milieu. Dat kan al met een inleg van 50 euro.

1 opmerking:

  1. Hallo allemaal, Bent u op zoek naar een professionele handelaar, forex en binaire manager die u zal helpen bij het verhandelen en beheren van uw account met een goede en enorme winst in ruil daarvoor. u kunt contact opnemen met MR. CARLOS ELLISON voor je investeringsplan, want hij hielp me 12.000 usd te verdienen met kleine investeringsfondsen. Carlos Ellison, u bent de beste handelaar die ik kan aanbevelen voor iedereen die wil investeren en handelen met een echte handelaar, hij helpt ook bij het terugvorderen van verliesfondsen ... u kunt contact met hem opnemen via zijn e-mail:
    carlose78910@gmail.com
    Via whatsapp: (+12166263236)

    Ik raad je aan niet te aarzelen. Hij is geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.