Ads Top

Achmea doet beleggingen in olie- en gassector verder in de ban

Achmea heeft haar beleggingsbeleid per 1 januari 2021 verder aangescherpt: beleggingen in vervuilende en CO2-intensieve bedrijven worden verder afgebouwd. Bedrijven die meer dan 5 procent van hun omzet halen uit kolen, de winning van teerzandolie, arctische olie/-gas of uit schalieolie/-gas, sluiten men voortaan uit.

Achmea, het coöperatieve verzekeringsbedrijf met merken als Centraal Beheer, Interpolis en Zilveren Kruis, wil bijdragen aan een gezonde, veilige en toekomstbestendige samenleving.

Achmea kondigde vorig jaar al aan niet langer te beleggen in bedrijven die meer dan 30 procent van hun omzet halen uit kolen of de winning uit teerzandolie. Nu scherpen we dit aan naar 5 procent. Daarnaast geldt deze grens nu ook voor omzet uit arctische olie/-gas en schalieolie/gas.

1 opmerking:

  1. Hallo allemaal, Bent u op zoek naar een professionele handelaar, forex en binaire manager die u zal helpen bij het verhandelen en beheren van uw account met een goede en enorme winst in ruil daarvoor. u kunt contact opnemen met MR. CARLOS ELLISON voor je investeringsplan, want hij hielp me 12.000 usd te verdienen met kleine investeringsfondsen. Carlos Ellison, u bent de beste handelaar die ik kan aanbevelen voor iedereen die wil investeren en handelen met een echte handelaar, hij helpt ook bij het terugvorderen van verliesfondsen ... u kunt contact met hem opnemen via zijn e-mail:
    carlose78910@gmail.com
    Via whatsapp: (+12166263236)

    Ik raad je aan niet te aarzelen. Hij is geweldig.!!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.