Ads Top

Met Instant Card service beschikken KBC-klanten meteen over een digitale versie van hun debetkaart

Wie bij de Belgische bank KBC een nieuwe debetkaart aanvraagt, of een bestaande kaart vervangt, stapt meteen digitaal over naar KBC Mobile.

De nieuwe debetkaart kan gekoppeld worden aan contactloze betaaloplossingen zoals KBC-MobilePay, Google Pay, Apple Pay, FitBit Pay, Garmin Pay, of een wearable.

De kaartgegevens van de nieuwe debetkaart kunnen opgevraagd worden in KBC Mobile, zodat de klant deze kan gebruiken bij een internetaankoop en de betaling kan bevestigen met MobilePay door de QR-code in te scannen.

Van alle nieuwe KBC-klanten in oktober 2020,  werd 39 procent klant via een digitaal kanaal: in januari 2020 was dat 30 procent. In april noteerde KBC een piek van maar liefst 56 procent. Van die klanten die in oktober 2020 klant werden via een digitaal kanaal, deed 39 procent dat via KBC Mobile en 61 procent via de website.

1 opmerking:

  1. Hallo allemaal, Bent u op zoek naar een professionele handelaar, forex en binaire manager die u zal helpen bij het verhandelen en beheren van uw account met een goede en enorme winst in ruil daarvoor. u kunt contact opnemen met MR. CARLOS ELLISON voor je investeringsplan, want hij hielp me 12.000 usd te verdienen met kleine investeringsfondsen. Carlos Ellison, u bent de beste handelaar die ik kan aanbevelen voor iedereen die wil investeren en handelen met een echte handelaar, hij helpt ook bij het terugvorderen van verliesfondsen ... u kunt contact met hem opnemen via zijn e-mail:
    carlose78910@gmail.com
    Via whatsapp: (+12166263236)

    Ik raad je aan niet te aarzelen. Hij is geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.