Ads Top

VEB start nieuwe tool voor stijlbeleggen

De VEB heeft in december een nieuw online hulpmiddel gelanceerd: VEB Stijlbeleggen. Deze tool kan de particuliere belegger helpen in de zoektocht naar de beste aandelen uit een sector.


VEB Stijlbeleggen is bedoeld als hulpmiddel voor beleggers in individuele aandelen. Het bestaat uit zogeheten stockscreens, verzamelingen van aandelen die geselecteerd worden op basis van een aantal vooraf vastgestelde criteria.

Stockscreens zijn een efficiënt instrument voor beleggers in de zoektocht naar mogelijk interessante beleggingen en wordt daarom veel toegepast door professionele beleggers. Deze stockscreens kunnen als startpunt dienen voor beleggers in de zoektocht naar beleggingen van voorkeur.

1 opmerking:

  1. Hallo allemaal, Bent u op zoek naar een professionele handelaar, forex en binaire manager die u zal helpen bij het verhandelen en beheren van uw account met een goede en enorme winst in ruil daarvoor. u kunt contact opnemen met MR. CARLOS ELLISON voor je investeringsplan, want hij hielp me 12.000 usd te verdienen met kleine investeringsfondsen. Carlos Ellison, u bent de beste handelaar die ik kan aanbevelen voor iedereen die wil investeren en handelen met een echte handelaar, hij helpt ook bij het terugvorderen van verliesfondsen ... u kunt contact met hem opnemen via zijn e-mail:
    carlose78910@gmail.com
    Via whatsapp: (+12166263236)

    Ik raad je aan niet te aarzelen. Hij is geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.