Ads Top

Centraal Beheer uitgeroepen tot beste zakelijke schadeverzekeraar

Centraal Beheer is voor de derde keer op rij uitgeroepen tot de ‘Beste zakelijke schadeverzekeraar van Nederland’. Dit blijkt uit het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek onder zakelijke verzekeraars van het Verbond van Verzekeraars.

Centraal Beheer wordt als zeer klantvriendelijk ervaren door haar klanten. Zij gaven Centraal Beheer de hoogste waarderingen voor telefonisch contact en schademelding/afhandeling. In totaal deden zeven verzekeraars mee aan het onderzoek (deelmarkt Schadeverzekeringen).

Centraal Beheer scoort gemiddeld rond de 8 voor onder meer het melden van schade, de schade afhandeling en het telefonische contact. Dit zijn de hoogste scoren binnen de deelmarkt. De gemiddeldes liggen over de totale linie ongeveer gelijk met vorig jaar.

Zakelijke klanten van schadeverzekeraars waarderen hun verzekeraar eind 2020 over het algemeen beter dan een jaar eerder. Zowel de dienstverlening, de premie als de verzekering zelf worden beter beoordeeld. Klanten zijn name tevreden over het contact per e-mail, het telefonisch contact en de informatie op de website.

Het beeld bij de inkomensverzekeraars is over het algemeen genomen stabiel, met op een aantal aspecten een stijging ten opzichte van vorig jaar, zoals bij het oordeel over telefonisch contact en de klantvriendelijkheid. Zowel bij de schade- als inkomensverzekeraars is de wijze waarop verzekeraars met vragen omgaan een verbeterpunt.

1 opmerking:

  1. Hallo allemaal, Bent u op zoek naar een professionele handelaar, forex en binaire manager die u zal helpen bij het verhandelen en beheren van uw account met een goede en enorme winst in ruil daarvoor. u kunt contact opnemen met MR. CARLOS ELLISON voor je investeringsplan, want hij hielp me 12.000 usd te verdienen met kleine investeringsfondsen. Carlos Ellison, u bent de beste handelaar die ik kan aanbevelen voor iedereen die wil investeren en handelen met een echte handelaar, hij helpt ook bij het terugvorderen van verliesfondsen ... u kunt contact met hem opnemen via zijn e-mail:
    carlose78910@gmail.com
    Via whatsapp: (+12166263236)

    Ik raad je aan niet te aarzelen. Hij is geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.