Ads Top

Centraal Beheer uitgeroepen tot beste zakelijke schadeverzekeraar

Centraal Beheer is voor de derde keer op rij uitgeroepen tot de ‘Beste zakelijke schadeverzekeraar van Nederland’. Dit blijkt uit het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek onder zakelijke verzekeraars van het Verbond van Verzekeraars.

Centraal Beheer wordt als zeer klantvriendelijk ervaren door haar klanten. Zij gaven Centraal Beheer de hoogste waarderingen voor telefonisch contact en schademelding/afhandeling. In totaal deden zeven verzekeraars mee aan het onderzoek (deelmarkt Schadeverzekeringen).

Centraal Beheer scoort gemiddeld rond de 8 voor onder meer het melden van schade, de schade afhandeling en het telefonische contact. Dit zijn de hoogste scoren binnen de deelmarkt. De gemiddeldes liggen over de totale linie ongeveer gelijk met vorig jaar.

Zakelijke klanten van schadeverzekeraars waarderen hun verzekeraar eind 2020 over het algemeen beter dan een jaar eerder. Zowel de dienstverlening, de premie als de verzekering zelf worden beter beoordeeld. Klanten zijn name tevreden over het contact per e-mail, het telefonisch contact en de informatie op de website.

Het beeld bij de inkomensverzekeraars is over het algemeen genomen stabiel, met op een aantal aspecten een stijging ten opzichte van vorig jaar, zoals bij het oordeel over telefonisch contact en de klantvriendelijkheid. Zowel bij de schade- als inkomensverzekeraars is de wijze waarop verzekeraars met vragen omgaan een verbeterpunt.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.