Ads Top

iBanFirst lanceert track en trace-oplossing voor internationale betalingen

iBanFirst, een fintech gericht op het internationaal opererende midden- en kleinbedrijf, lanceert de Payment Tracker: een track en trace-oplossing voor internationale betalingen.

Met deze nieuwe tool kunnen ondernemers de status van hun betalingen in de verschillende stadia van het betalingsproces real time en op de voet volgen.
 
Met behulp van de Payment Tracker kunnen Nederlandse mkb-bedrijven de status van betalingen volgen op dezelfde manier als bij de track & trace-optie bij de verzending en levering van pakketjes. Zodra de betalende partij de transactie heeft geaccordeerd, kan hij de tracker delen met de ontvangende partij. Elke stap in het betaalproces wordt vervolgens weergegeven, zodat de ontvangende partij een real time bevestiging heeft dat de betaling is verzonden.

'Steeds meer ondernemers verkopen of kopen producten en grondstoffen in het buitenland. De betalingsvoorwaarden vragen vaak om een voorschot van 30 procent per bankoverschrijving en om vereffening van facturen vóór verzending van de gekochte producten. Met de Payment Tracker kunnen ondernemers nu onnodige vertraging besparen tussen aankooporder en levering. Hierdoor kunnen zij hun cash-to-cash cyclus aanzienlijk verkorten en hun behoefte aan werkkapitaal verkleinen', zegt Jeroen Hoevers, landenmanager BeNeLux bij iBanFirst.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.