Ads Top

Banken voortvarend met vergoeding van spoofing gedupeerden

ING gaat voortvarend te werk met de compensatie van klanten die het slachtoffer zijn geworden van spoofing, zo blijkt uit navraag van Kassa.  

Van de 564 ING-gedupeerden die zich bij GIBO meldden, zijn 127 mensen vergoed. ABN Amro, met 160 gedupeerden bij GIBO, is minder snel en heeft op dit moment vier klanten vergoed. En van de 30 gedupeerden van de Volksbank hebben 24 mensen hun geld terug.

ING geeft aan inmiddels 30 procent van de gedupeerde klanten vergoed te hebben en verwacht voor half februari alle gedupeerden klanten die binnen het coulancekader vallen gecompenseerd te hebben.

ABN Amro denkt over een of twee maanden alle slachtoffers volgens de afspraken te hebben gecompenseerd en geeft aan momenteel bij sommige klanten opnieuw hun proces-verbaal op te vragen als dit niet in hun centrale terecht is gekomen of niet duidelijk was.

1 opmerking:

  1. Hallo allemaal, Bent u op zoek naar een professionele handelaar, forex en binaire manager die u zal helpen bij het verhandelen en beheren van uw account met een goede en enorme winst in ruil daarvoor. u kunt contact opnemen met MR. CARLOS ELLISON voor je investeringsplan, want hij hielp me 12.000 usd te verdienen met kleine investeringsfondsen. Carlos Ellison, u bent de beste handelaar die ik kan aanbevelen voor iedereen die wil investeren en handelen met een echte handelaar, hij helpt ook bij het terugvorderen van verliesfondsen ... u kunt contact met hem opnemen via zijn e-mail:
    carlose78910@gmail.com
    Via whatsapp: (+12166263236)

    Ik raad je aan niet te aarzelen. Hij is geweldig.@

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.