Ads Top

Daling aantal valse eurobiljetten

In 2020 is het aantal valse eurobiljetten in Nederland gedaald. In totaal zijn 25.500 valse eurobiljetten uit de roulatie gehaald. Dat is 34 procent minder dan in 2019 werden aangetroffen.

De daling is in het tweede kwartaal van 2020 ingezet, gelijktijdig met het afnemend gebruik van contant geld aan de kassa door de coronapandemie.

Wereldwijd is eveneens sprake van een daling in het aantal valse eurobiljetten. Uit het persbericht van de ECB blijkt dat in 2020 460.000 valse eurobiljetten zijn aangetroffen, een afname van 18 procent ten opzichte van 2019. Vergeleken met de 25 miljard echte eurobiljetten die in omloop zijn, is de kans op het aantreffen van een vals exemplaar klein.  

De meest vervalste coupure die in Nederland wordt aangetroffen, is het 50 eurobiljet (56 procent), gevolgd door 20 eurobiljet (18 procent). Verder is sprake van een toenemend aantal valse eurobiljetten van lage kwaliteit. 

1 opmerking:

  1. Hallo allemaal, Bent u op zoek naar een professionele handelaar, forex en binaire manager die u zal helpen bij het verhandelen en beheren van uw account met een goede en enorme winst in ruil daarvoor. u kunt contact opnemen met MR. CARLOS ELLISON voor je investeringsplan, want hij hielp me 12.000 usd te verdienen met kleine investeringsfondsen. Carlos Ellison, u bent de beste handelaar die ik kan aanbevelen voor iedereen die wil investeren en handelen met een echte handelaar, hij helpt ook bij het terugvorderen van verliesfondsen ... u kunt contact met hem opnemen via zijn e-mail:
    carlose78910@gmail.com
    Via whatsapp: (+12166263236)

    Ik raad je aan niet te aarzelen. Hij is geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.