Ads Top

ABN: Zwakke economie krijgt nog even geen vat op woningmarkt

De zwakke economie krijgt nauwelijks vat op de huizenmarkt, die het goed blijft doen. Het beperkte aantal woningen dat te koop staat, vindt snel een nieuwe eigenaar. Er zijn meer transacties en ook de prijzen zitten in de lift. ABN AMRO houdt daarom rekening met een gemiddelde prijsstijging van 5 procent in 2021.

Dat de prijzen ook dit jaar hard blijven stijgen, heeft te maken met het zogenaamde overloopeffect, stelt Philip Bokeloh, woningmarkteconoom bij ABN AMRO Economisch Bureau.

De sterke prijsstijging in de tweede helft van 2020 werkt door in de gemiddelde prijsstijging van 2021. ABN AMRO verwacht dat de verwachte stijging van de werkloosheid in de loop van dit jaar een drukkend effect zal hebben op de woningmarkt.

De woningmarkt blijft, volgens ABN AMRO, voor de korte termijn overeind dankzij de steunmaatregelen van de overheid en het stimuleringsbeleid van de centrale banken. Maar de woningmarkt is volgens Bokeloh niet helemaal losgezongen van de onderliggende economische situatie. De bank denkt dat de aanstaande verslechtering van de arbeidsmarkt en de geringere bijdrage van de lage rente zich eerst zullen vertalen in minder transacties, daarna in een zwakkere huizenprijsstijging. Het aantal woningaankopen ligt in 2021 naar verwachting 10 procent lager dan in 2020. Voor 2022 houdt ABN AMRO rekening met een prijsstijging van 1 procent en een afname van de woningaankopen met 5 procent.

2 opmerkingen:

 1. Hallo dames en heren, heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me rechtstreeks een bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

  Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het vervullen van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

  Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
  * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
  * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
  * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
  * Flexibele rentevoet - Goede rentevoet.
  * Hoge goedkeuringspercentages
  * Flexibele terugbetaling - u krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
  * Eenvoudige online applicatie.
  * Persoonlijke begeleiding en expertise.
  * Geen verborgen kosten

  Loop een kans niet mis door gebrek aan geld. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening, omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

  Voor meer informatie over ons kredietaanbod kunt u ons uw kredietaanvraag sturen via:
  E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp: +447903159998

  Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo allemaal, Bent u op zoek naar een professionele handelaar, forex en binaire manager die u zal helpen bij het verhandelen en beheren van uw account met een goede en enorme winst in ruil daarvoor. u kunt contact opnemen met MR. CARLOS ELLISON voor je investeringsplan, want hij hielp me 12.000 usd te verdienen met kleine investeringsfondsen. Carlos Ellison, u bent de beste handelaar die ik kan aanbevelen voor iedereen die wil investeren en handelen met een echte handelaar, hij helpt ook bij het terugvorderen van verliesfondsen ... u kunt contact met hem opnemen via zijn e-mail:
  carlose78910@gmail.com
  Via whatsapp: (+12166263236)

  Ik raad je aan niet te aarzelen. Hij is geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.