Ads Top

Onderzoek DNB naar slavernijverleden van start

DNB heeft na een aanbestedingstraject de opdracht tot een historisch onderzoek naar de relatie tussen DNB en slavernij gegund aan het Instituut voor Geschiedenis van de Universiteit Leiden.

Een onderzoeksteam bestaande uit Karwan Fatah-Black, Joris van den Tol en Lauren Lauret zal kijken naar de rol van DNB als instelling in de beginjaren van haar bestaan en naar toenmalige presidenten, directieleden en secretarissen. Na afronding van het onderzoek, tentatief in de tweede helft van 2021, besluit DNB over eventuele vervolgstappen.

1 opmerking:

  1. Hallo allemaal, Bent u op zoek naar een professionele handelaar, forex en binaire manager die u zal helpen bij het verhandelen en beheren van uw account met een goede en enorme winst in ruil daarvoor. u kunt contact opnemen met MR. CARLOS ELLISON voor je investeringsplan, want hij hielp me 12.000 usd te verdienen met kleine investeringsfondsen. Carlos Ellison, u bent de beste handelaar die ik kan aanbevelen voor iedereen die wil investeren en handelen met een echte handelaar, hij helpt ook bij het terugvorderen van verliesfondsen ... u kunt contact met hem opnemen via zijn e-mail:
    carlose78910@gmail.com
    Via whatsapp: (+12166263236)

    Ik raad je aan niet te aarzelen. Hij is geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.