Ads Top

Bitcoin straks ook als etf

Bitcoin is ongekend populair. Ook fondsaanbieders willen een graantje meepikken door indexfondsen – zogenoemde etf’s – te ontwikkelen voor cryptomunten. Maar belangrijke voordelen van etf’s, zoals spreiding, lage kosten en goede verhandelbaarheid, ontbreken, constateert de beleggersvereniging VEB.

Normaliter spreiden etf’s het fondsvermogen over de verschillende beleggingen, zoals over bedrijven, grondstoftypen en/of over landen. Bij de voorgestelde crypto etf’s is deze spreiding er in het geheel niet. Vaak richt men de pijlen op slechts één munt, wat in de meeste gevallen gewoon de bitcoin is.

Verder zullen de jaarlijkse kosten van crypto-etf’s hoog zijn. De jaarlijkse kosten van een van de weinige bitcoin-etf’s die verhandelbaar zijn op de Duitse beurs bedragen twee procent van het fondsvermogen per jaar. Ook de bitcoin-etn’s - notes die net iets risicovoller zijn dan etf’s – vragen jaarlijks zo maar twee procent van de inleg.

1 opmerking:

  1. Hallo allemaal, Bent u op zoek naar een professionele handelaar, forex en binaire manager die u zal helpen bij het verhandelen en beheren van uw account met een goede en enorme winst in ruil daarvoor. u kunt contact opnemen met MR. CARLOS ELLISON voor je investeringsplan, want hij hielp me 12.000 usd te verdienen met kleine investeringsfondsen. Carlos Ellison, u bent de beste handelaar die ik kan aanbevelen voor iedereen die wil investeren en handelen met een echte handelaar, hij helpt ook bij het terugvorderen van verliesfondsen ... u kunt contact met hem opnemen via zijn e-mail:
    carlose78910@gmail.com
    Via whatsapp: (+12166263236)

    Ik raad je aan niet te aarzelen. Hij is geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.