Ads Top

Deel sealbagautomaten weer open met beveiliging

Op 8 januari werd bekendgemaakt dat uit veiligheidsoverwegingen sealbagautomaten tijdelijk werden gesloten en wat de alternatieven zijn voor het afstorten van contact geld.

De automaten die nu weer opengaan, zullen uit veiligheidsoverwegingen gedurende de openingstijden permanent worden bewaakt en iedere dag worden geleegd. Op die manier hebben ondernemers een aantal extra mogelijkheden voor het afstorten van contant geld.

Klanten van ABN AMRO die gebruik willen maken van deze mogelijkheid kunnen alleen gebruik maken van sealbags waarvan de houdbaarheidsdatum niet is verstreken. De datum staat op de sealbag. Ook geldt dat ondernemers zich bij het afstorten uit  veiligheidsoverwegingen moeten legitimeren bij de bewaker van de automaat. Legitimeren kan met een geldig legitimatiebewijs.

1 opmerking:

  1. Hallo allemaal, Bent u op zoek naar een professionele handelaar, forex en binaire manager die u zal helpen bij het verhandelen en beheren van uw account met een goede en enorme winst in ruil daarvoor. u kunt contact opnemen met MR. CARLOS ELLISON voor je investeringsplan, want hij hielp me 12.000 usd te verdienen met kleine investeringsfondsen. Carlos Ellison, u bent de beste handelaar die ik kan aanbevelen voor iedereen die wil investeren en handelen met een echte handelaar, hij helpt ook bij het terugvorderen van verliesfondsen ... u kunt contact met hem opnemen via zijn e-mail:
    carlose78910@gmail.com
    Via whatsapp: (+12166263236)

    Ik raad je aan niet te aarzelen. Hij is geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.