Ads Top

Tijdelijke opschorting aan- en verkooporders Certificaten van Aandelen Triodos Bank

Triodos Bank is sinds 5 januari tijdelijk gestopt met het aanbieden van Certificaten van Aandelen Triodos Bank. Ook verkooporders worden tijdelijk niet geaccepteerd.

Sinds de heropening van de handel op 13 oktober 2020, na een eerdere periode van opschorting, is er een handelspatroon ontstaan ​​waarbij het aantal verkooporders het aantal kooporders overstijgt.

Deze trend doet zich voor ondanks de financiële gezondheid van de bank; de kapitaal- en liquiditeitsratio’s van Triodos Bank blijven ruim boven de voorgeschreven minimumniveaus.

De aanhoudende onzekerheid rond de coronapandemie en de economische effecten hiervan op langere termijn zijn niet verdwenen. Integendeel. Wereldwijd worden nieuwe lockdowns en andere verregaande beperkingen waargenomen.

Dit roept de vraag op welke maatregelen kunnen worden genomen om tot een evenwichtige handel te komen, aangezien herstel van eerdere handelspatronen niet binnen afzienbare tijd te verwachten valt. De details van mogelijke nieuwe maatregelen worden beschouwd als relevante informatie voor het nemen van een geïnformeerde investeringsbeslissing. Aangezien de maatregelen op dit moment niet concreet genoeg zijn, kan deze informatie niet worden gedeeld. Daarom wordt de handel in certificaten opgeschort totdat er nieuwe maatregelen kunnen worden gecommuniceerd.

1 opmerking:

  1. Hallo allemaal, Bent u op zoek naar een professionele handelaar, forex en binaire manager die u zal helpen bij het verhandelen en beheren van uw account met een goede en enorme winst in ruil daarvoor. u kunt contact opnemen met MR. CARLOS ELLISON voor je investeringsplan, want hij hielp me 12.000 usd te verdienen met kleine investeringsfondsen. Carlos Ellison, u bent de beste handelaar die ik kan aanbevelen voor iedereen die wil investeren en handelen met een echte handelaar, hij helpt ook bij het terugvorderen van verliesfondsen ... u kunt contact met hem opnemen via zijn e-mail:
    carlose78910@gmail.com
    Via whatsapp: (+12166263236)

    Ik raad je aan niet te aarzelen. Hij is geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.