Ads Top

Franse bank Nickel naar België

Het Franse fintechbedrijf Nickel, onderdeel van BNP Paribas, hoopt vanaf volgend jaar zichtrekeningen aan te bieden in supermarkten of bij andere retailers in België.

Nickel profileert zich als een bank waar klanten terecht kunnen die door grote banken geweigerd werden of grote banken wantrouwden na de crisis van 2008.

Klanten kunnen in enkele minuten tijd een rekening kunnen openen.

Tot nu toe bood Nickel zijn diensten aan in de Franse bar-tabac winkels. Via die weg had het eind vorig jaar 1,9 miljoen klanten, meldt De Tijd. Volgend jaar komt de bank naar België, met de ambitie 300.000 klanten te overtuigen.

1 opmerking:

  1. Hallo allemaal, Bent u op zoek naar een professionele handelaar, forex en binaire manager die u zal helpen bij het verhandelen en beheren van uw account met een goede en enorme winst in ruil daarvoor. u kunt contact opnemen met MR. CARLOS ELLISON voor je investeringsplan, want hij hielp me 12.000 usd te verdienen met kleine investeringsfondsen. Carlos Ellison, u bent de beste handelaar die ik kan aanbevelen voor iedereen die wil investeren en handelen met een echte handelaar, hij helpt ook bij het terugvorderen van verliesfondsen ... u kunt contact met hem opnemen via zijn e-mail:
    carlose78910@gmail.com
    Via whatsapp: (+12166263236)

    Ik raad je aan niet te aarzelen. Hij is geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.