Ads Top

Passagier krijgt Tikkie van Transavia

Vanaf vandaag kunnen passagiers nog eenvoudiger hun online aankopen bij Transavia betalen. De luchtvaartmaatschappij doet de komende drie maanden een proef met de innovatieve betaaldienst Tikkie. Transavia is het eerste bedrijf dat Tikkie toevoegt als betaalservice voor haar passagiers.

Sinds Transavia in 2015 startte met klantcontact via WhatsApp is het aantal contactmomenten via Social Media enorm gestegen. Maandelijks gaan ruim 10.000 klanten via whatsapp en FaceBook Messenger in gesprek met Transavia. Passagiers die een reis hebben geboekt en vervolgens nog een koffer of een stoelreservering willen bijkopen, krijgen vanaf 28 februari een Tikkie–betaalverzoek. Hiermee kan de klant tijdens het ‘Appen’ gelijk afrekenen met Tikkie.

Het toevoegen van Tikkie als service sluit aan bij de ambities van Transavia om haar passagiers een ideale digitale ervaring te bieden. Erik-Jan Gelink, commercieel directeur van Transavia: “Onze passagiers vinden snelheid en het geboden gemak door technologie erg belangrijk. We maken met Tikkie het betaalproces nog eenvoudiger.”


Tikkie is een gratis app voor iPhone en Android. Tikkie is een initiatief van ABN AMRO maar gratis te gebruiken voor klanten van alle Nederlandse banken.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.