Ads Top

Online kredietvertrekker Spotcap gaat samenwerking aan met bank en haalt nieuwe investering op

Online kredietverstrekker Spotcap en de Nieuw-Zeelandse Heartland Bank maken vandaag een samenwerking bekend waarbij de bank 14 miljoen euro investeert in het snelgroeiende fintech bedrijf. Tevens kondigt Spotcap vandaag aan dat het lanceert in de Nieuw-Zeelandse markt om ondernemers aldaar online toegang te geven tot transparante en flexibele werkkapitaalfinanciering.

Spotcap vanwege de goede resultaten in Nederland een propositiewijziging doorgevoerd. Vanaf heden verstrekt het bedrijf zakelijk krediet tot 250.000 euro met een maximale looptijd van 15 maanden. Voorheen was een leenbedrag van €250.000 alleen mogelijk bij stapel-financieren en was de maximale looptijd 12 maanden. Het bedrijf verwacht hiermee nog beter in te kunnen spelen op de behoefte aan werkkapitaalfinanciering van Nederlandse ondernemers.

Het fintech bedrijf, dat sinds maart 2015 actief is in Nederland, heeft in totaal 78 miljoen euro aan investeringen opgehaald. Investeerders als Finstar Financial Group, Rocket Internet, Access Industries, Holtzbrinck Ventures, en Kreos Capital gingen Heartland Bank al voor door te investeren in het innovatieve leenbedrijf. 

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.