Ads Top

Bart C. Korteweg naar DEGIRO

Bart C. Korteweg  (1973) is benoemd tot Head of professional services bij DEGIRO. Bart zal verantwoordelijk zijn voor de uitbreiden van de dienstverlening van DEGIRO richting de zelfstandige vermogensbeheerders. De komst van Korteweg is een belangrijke strategische stap voor DEGIRO. De afgelopen jaren stonden bij de online broker voornamelijk in het teken van de retail tak van het bedrijf.

DEGIRO lanceerde de afgelopen drie jaar in 18 landen online beleggen voor particuliere beleggers tegen institutionele tarieven. Een logische vervolgstap is het bedienen van zelfstandige vermogensbeheerders. DEGIRO was al deels actief op deze markt met het aanbieden van een “one stop shop” voor fondsen via Fundshare. Ook dit onderdeel zal worden uitgebouwd.

Bart C. Korteweg, werkte in het verleden onder andere bij EY en de AFM. In zijn laatste rol was Bart Senior Manager bij Deloitte en co-head van Deloitte Netherlands Center for Regulatory Strategies. Bij Deloitte was hij verantwoordelijk voor advisering op het gebied van reputatie & regelgeving in de financiële sector. Bart adviseerde bij het opstarten van nieuwe activiteiten in de financiële sector, het beheersbaar maken van de bestaande en nieuwe wetgeving binnen de financiële sector, de inrichting van de compliance organisatie, en de inbedding binnen de onderneming inclusief het borgen van de gewenste (compliance) cultuur.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.