Ads Top

ING Wholesale Banking breidt Equity Markets team uit

ING Wholesale Banking, de zakenbanktak van ING, heeft zijn aandelenteam versterkt met vijf specialisten. De nieuwe teamleden richten zich op het versterken van de contacten met buitenlandse institutionele beleggers in met name het Verenigd Koninkrijk.

Om corporate clients in de Benelux het beste aanbod op het gebied van aandelenkapitaalmarkttransacties te bieden, breidt ING deze dienstverlening consistent uit. Na eerdere uitbreidingen aan de advieskant (Equity Capital Markets), gericht op de dialoog met grote bedrijven die aandelen willen plaatsen, versterkt ING nu verder zijn team voor de distributie van aandelen (Equity Markets). De nieuwe teamleden zijn per 1 februari gestart en opereren vanuit Amsterdam.

Een van de benoemingen is Nils ten Berg (46) als Head of Equities. Hij was voorheen Head of Equity Syndicate en Head of Equity Sales & Sales Trading bij ABN Amro. Ten Berg heeft de afgelopen jaren een belangrijke rol gespeeld in de plaatsing van onder andere de beursgangen van GrandVision, Refresco, Intertrust, Sif, Basic-Fit en ASR.

De namen en functies van de vier andere nieuwe mensen zijn:
  • Mark Prins (39), Senior UK Sales (voorheen Senior UK Sales bij ABN Amro);
  • Thijs Buitenhuis (29), UK Sales (voorheen UK Sales bij Kempen);
  • Albert Buysing Damsté (39), UK Sales Trading (voorheen UK/US Sales Trading bij ABN Amro);
  • Bjorn Krook (37), Director Equity Capital Markets Syndicate (voorheen Equity Syndicate bij ABN Amro).
Alle specialisten hebben een overtuigende staat van dienst opgebouwd in de aandelendistributie naar het Verenigd Koninkrijk. De nieuwe aanwinsten vullen het aandelenbedrijf van ING aan, dat opereert vanuit Amsterdam, Brussel en New York. Daarmee versterkt de bank zijn leidende positie in het bieden van toegang voor bedrijven uit de Benelux tot internationale beleggers uit heel Europa, het VK en de VS.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.