Ads Top

Revolut lanceert Tap to Pay op iPhone voor Business- en Freelance-klanten in Nederland

Revolut, de wereldwijde financiële app met meer dan 30 miljoen klanten over de hele wereld, meldt dat Tap to Pay op iPhone, de technologie voor het accepteren van contactloze betalingen van Apple, nu kan worden gebruikt door Revolut Pro- en Revolut Business-klanten in Nederland.

Met Tap to Pay op iPhone en de Revolut iOS-app, ontworpen voor klanten met een Pro-rekening, zoals freelancers of zzp’ers, of de Revolut Business iOS-app voor bedrijven van elke grootte, kunnen Revolut-klanten nu persoonlijke, contactloze betalingen accepteren met alleen een iPhone (zonder extra terminals en hardware).

Met deze functie kunnen handelaren makkelijk betalingen accepteren via fysieke debetkaarten en creditcards, Apple Pay en andere digitale wallets waarmee contactloze transacties mogelijk zijn.

Om te betalen hoeven klanten alleen hun contactloze kaart of toestel dicht bij de iPhone van de handelaar te houden, totdat de transactie is voltooid. Precies als met een traditionele contactloze betaalterminal.

Revolut Pro- en Business-klanten kunnen Tap to Pay op iPhone rechtstreeks gebruiken in de Revolut-app of de Revolut Business-app. Nieuwe klanten die Tap to Pay op iPhone willen gebruiken, moeten eerst de Revolut-app of Revolut Business-app downloaden via de Apple App Store met een iPhone XS of nieuwer toestel, met de recentste iOS-versie. Daarna kunnen ze in de app een Revolut Pro- of Revolut Business-rekening openen, en binnen enkele minuten contactloze betalingen beginnen accepteren.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.