Ads Top

Rabobank introduceert Colesco, een nieuwe private debt specialist gericht op duurzame financieringsoplossingen

De Rabobank Groep breidt verder uit in de Europese private debt markt met de lancering van Colesco, een nieuwe, onafhankelijke financieringsspecialist.

Colesco combineert de jarenlange ervaring en kennis opgedaan bij Rabobank met een vernieuwende investeringsaanpak. Colesco helpt ambitieuze Europese mid-market bedrijven bij het waarmaken van hun duurzame groeiambities met op maat gesneden en flexibele financieringsoplossingen, waaronder unitranche leningen.

Er is veel vraag vanuit zowel bedrijven als institutionele investeerders naar deze financieringsoplossingen en met Colesco kan de Rabobank Groep in deze klantbehoeften blijven voorzien.

Colesco’s missie luidt; ‘uniting capital and purpose’ en haar investeringsstrategie borduurt voort op de missie van Rabobank: ‘growing a better world together’. Colesco bouwt voort op de netwerken, kennis en middelen van Rabobank en zal institutioneel kapitaal investeren in onder andere de financiering van de transities in het wereldvoedselsysteem en de energievoorziening.

Colesco combineert de jarenlange ervaring en kennis opgedaan bij Rabobank met een duidelijke focus op thematisch beleggen en beschikt over een breed netwerk in zowel de Benelux thuismarkt als in Europa.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.