Ads Top

Nieuwe campagne onderstreept het sociale gezicht van de Volksbank

Op maandag 18 september komt de Volksbank met een nieuwe landelijke campagne. Het moederbedrijf van vier banken (SNS, ASN Bank, RegioBank en BLG Wonen) wil met de campagne laten zien dat zij oog heeft voor wat er gaande is in de samenleving en de handen ineenslaat om bij te dragen aan oplossingen.

En hoewel ieder merk een andere maatschappelijke focus heeft, delen de banken kennis, expertise en daadkracht met hetzelfde doel: Nederland beter maken. Daarbij gelooft de Volksbank in de kracht van de optelsom, hoe meer mensen geholpen worden, hoe groter de maatschappelijke impact.

In de campagne vertellen gewone mensen met verschillende achtergronden met welke actuele financiële problemen ze in deze tijd worstelen en vragen ze zich kritisch af waarom dat niet anders kan. Onder het motto (pay-off) ‘Beter voor elkaar’ laat de Volksbank in de campagne vervolgens zien deze problemen te onderkennen en voortdurend aan oplossingen te werken waar mensen echt iets aan hebben.

Zo realiseert de bank gelijkere kansen op de woningmarkt door het bieden van oplossingen voor duurhuurders die de overstap naar een koopwoning willen maken. En worden mensen op meerdere manieren geholpen hun financiën op orde te krijgen. Sinds 2013 is er het gratis lespakket Eurowijs van de Volksbank, waarmee al 1,5 miljoen schoolkinderen hebben geleerd hoe ze slimmer kunnen omgaan met (digitaal) geld. En in tegenstelling tot de trend van het digitaliseren van contactmomenten, houdt de Volksbank juist een uitgebreid netwerk open van zeshonderd vestigingen van SNS en RegioBank. Daar kunnen hun klanten dagelijks terecht met hun vragen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.