Ads Top

Alexander Zwart treedt toe tot de groepsdirectie van Rabobank als Chief Innovation and Technology Officer

Per 1 december start Alexander Zwart als Chief Innovation and Technology Officer (CITO) bij de Rabobank. Hij zal voor een periode van vier jaar verantwoordelijk zijn als lid van de groepsdirectie voor Technology, Data and Analytics, Digital Transformation en Innovation bij Rabobank en volgt in deze rol Bart Leurs op.

De carrière van Alexander Zwart begon met een traineeship bij Coca-Cola in 1997, nadat hij datzelfde jaar zijn Master Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam had behaald. In 2001 stapte hij over naar energieleverancier Nuon waar hij deel uitmaakte van een business development team dat een energiebedrijf in België en Duitsland oprichtte.

In 2008 trad Zwart in dienst bij de Rabobank als Hoofd Cash Management Operations. Daarna was hij als Tribe Lead verantwoordelijk voor de digitale klantplatformen van de bank en gaf hij mede leiding aan de implementatie van Agile werken. In zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor de tech-afdelingen van Rabobank Retail Nederland.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.