Ads Top

Twyp breidt uit

Vanaf deze week is er een nieuwe versie van Twyp beschikbaar. Daarmee is het mogelijk om naar meerdere Twyp-vrienden een betaalverzoek te sturen, bijvoorbeeld als je een rekening of een cadeau hebt voorgeschoten. Een bankrekeningnummer intoetsen hoeft niet, de app werkt namelijk via de contactenlijst in de telefoon.

De Twyp-vrienden ontvangen ieder een betaalverzoek voor hun deel van de rekening en betalen snel terug door deze betaling alleen te bevestigen met hun PIN-code. Twyp-gebruikers kunnen elkaar zo makkelijk en snel geld betalen. De app is gratis en werkt op smartphones met Android en iOS. Twyp (‘The Way You Pay’) is door iedereen te gebruiken, ongeacht de bank.

Twyp is een idee van ING en is eind vorig jaar geïntroduceerd in Spanje. In januari 2016 is Twyp in Nederland gelanceerd. ING brengt regelmatig nieuwe versies uit van Twyp volgens het agile principe: stapsgewijs verbeteren op basis van de feedback van gebruikers. Met de nieuwe functionaliteit ‘betaalverzoek’ is het heel makkelijk om meerdere vrienden het geld snel terug te laten betalen. Twyp-gebruikers kunnen nu ook eenvoudig van de uitstaande betaalverzoeken zien wie er al betaald heeft en wie nog niet.  

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.