Ads Top

Advisory Board Vertrouwensmonitor Banken uitgebreid

De onafhankelijke Advisory Board die toeziet op de Vertrouwensmonitor banken krijgt twee nieuwe leden. De eerste Vertrouwensmonitor Banken werd in september 2015 gelanceerd. In dit door banken geïnitieerde onderzoek naar het vertrouwen van consumenten in banken en hun tevredenheid over de dienstverlening.  De volgende Vertrouwensmonitor Banken wordt in het najaar gepresenteerd.

De Advisory Board heeft als taak om de onafhankelijkheid van het onderzoek te valideren, een inhoudelijke bijdrage te leveren aan de verbeterthema’s en zich uit te laten over methodologie en effectiviteit van het meetinstrument. Daarnaast bewaakt zij de voortgang van het gebruik van het instrument door de banken en geeft zij concrete adviezen aan de hand van de resultaten.

Bij de selectie van de leden van de Advisory Board is door voorzitter Verhoef gezocht naar mensen die niet commercieel verbonden zijn met banken, vanuit hun ervaring het consumentenperspectief voor ogen hebben en met hun eigen expertise in staat zijn de bankensector te adviseren.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.