Ads Top

Reaal lanceert nieuwe app: brengt verzekeringszaken dichtbij

Reaal lanceert vandaag een nieuwe app waarmee klanten eenvoudig verzekeringszaken regelen via hun smartphone. Klanten kunnen op ieder gewenst moment een verzekering afsluiten, noodnummers raadplegen en vragen stellen.

De app, genaamd Reaal Dichtbij, biedt klanten een overzicht van hun lopende polissen. Ook kunnen ze snel een premie berekenen van een doorlopende reisverzekering, aansprakelijkheidsverzekering of rechtsbijstandverzekering én deze meteen afsluiten. Komt de klant er niet uit, dan kan hij direct bellen, Whatsappen of tweeten met de klantenservice.

Uniek is volgens de verzekeraar de puntenbeloning die klanten ontvangen voor het gebruik van de app. Gebruikers verdienen punten door hun ervaringen met producten of de app te delen via hun sociale netwerken of door een verzekering af te sluiten. Maar ook via de fun feature ‘surprise’ waarmee je door te schudden met je telefoon verrast wordt met een beloning. Klanten kunnen hun punten inwisselen voor verschillende cadeaus zoals een tegoedbon voor Netflix, iTunes of Spotify.

De app is het startpunt voor verdere digitalisering waarmee Reaal inspeelt op de wensen van klanten. De Reaal app is gerealiseerd in samenwerking met het moederbedrijf van VIVAT, de Anbang Group.

De volgende stap is het toevoegen van nieuwe functionaliteiten zoals schade melden, het aanbieden van meer verzekeringsproducten en het toevoegen van contactgegevens van de financieel adviseur.

Op basis van de ervaringen van klanten en adviseurs wordt de app doorontwikkeld. De app is op dit moment alleen beschikbaar voor iOs. Reaal verwacht eind april de uitrol voor Android.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.