Ads Top

ABN AMRO investeert in duurzame energie met de benoeming van Hoofd Duurzame Energie

Marie de Graaf is benoemd tot Hoofd Duurzame Energie bij het bedrijfsonderdeel Energy, Commodities & Transportation Clients. De Graaf zal een sleutelrol spelen in de verdere wereldwijde uitbreiding en positionering van ABN AMRO Duurzame Energie. Meer investeren in hernieuwbare energie past bij de duurzame groeiambities van ABN AMRO.

De Graaf is een van de oprichters van Green Giraffe, een gespecialiseerde adviesdienst met een focus op de sector duurzame energie. Zij begon daar in 2009 als projectmanager. Daarvoor werkte zij in analysefuncties bij Econcern en NIBC. De Graaf behaalde haar Bachelor’s en Master’s of Science aan de Universiteit van Groningen.

Tijdens haar carrière heeft Marie de Graaf ervaring opgebouwd in het financieel en contractueel structureren van offshore-windprojecten. Ook speelde ze een actieve rol binnen het acquisitieproces voor nieuwe mandaten. Binnen ABN AMRO zal De Graaf rapporteren aan Peter Boogers, Hoofd ECT Energy Clients.

ECT Clients van ABN AMRO levert wereldwijd financiële diensten en advies aan klanten in sectoren als goederenfinanciering, scheepvaart, landbouw, olie en gas, en offshore-oliediensten. ECT opereert vanuit Amsterdam en heeft daarnaast ook kantoren in Athene, Dallas, Dubai, Hongkong, Moskou, New York, Oslo, Rotterdam, Sao Paulo, Shanghai en Singapore. Daarmee maakt ECT deel uit van het internationale netwerk van ABN AMRO dat zich uitstrekt over meer dan twintig landen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.