Ads Top

Rabobank biedt nu ook zakelijk Digitaal Incassomachtigen

De Rabobank biedt sinds kort ook haar zakelijke klanten Digitaal Incassomachtigen. Daarmee kunnen nu, naast consumenten, ook bedrijven online een eenmalige of doorlopende machtiging tot incasso afgeven via internetbankieren. Een handtekening op papier is dan niet meer nodig. De schermen zijn gebaseerd op iDEAL. Ook zakelijke klanten kunnen zo snel, veilig en gemakkelijk hun incassomachtigingen regelen.

Iedereen die online, via desktop, laptop, tablet of mobiel een overeenkomst aangaat die met incasso wordt betaald, kan gebruik maken van de nieuwe service. De voordelen van incasso, zoals achteraf betalen op een afgesproken moment of periodiek betalen kunnen daardoor beter online worden benut.

Het gebruik van digitaal incassomachtigen biedt ondernemingen niet alleen gemak, maar ook zekerheid. Fred van Pouderoijen, manager Zakelijk Betalen bij de Rabobank: "Voorheen was het regelen van een business-to-business machtiging een zeer tijdrovend proces omdat een machtiging nog apart bij de bank geregistreerd moest worden. Met één digitale handeling is dat straks een fluitje van een cent. Het bedrijf ontvangt direct een geldige internetmachtiging en hoeft niet meer te wachten op een getekende of gescande machtiging en een juiste registratie door hun klant. Bovendien is het opgeven van foutieve rekeningnummers verleden tijd. Het rekeningnummer wordt immers direct bij het opgeven van de machtiging al gecontroleerd."

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.