Ads Top

ING lanceert fora en expertsblogs

ING lanceert een nieuw online platform: de ING Community. Hier hebben klanten van de bank contact met elkaar over financiële vraagstukken en thema’s zoals wonen, studeren, pensioen en ondernemerschap en over producten & diensten van ING. Daarmee doen ze een beroep op elkaars kennis en ervaringen. Experts verzorgen blogs met handige tips en klanten kunnen er ideeën over manieren waarop ING haar dienstverlening kan verbeteren delen.

ING Community sluit volgens de bank aan op de trend dat mensen niet meer zomaar hun geldzaken onderbrengen bij één partij en steeds meer een beroep doen op ervaringen van anderen. 'Consumenten gebruiken vergelijkingssites, willen weten hoe andere mensen zaken aanpakken, polsen hiervoor hun directe omgeving of lezen ervaringen van anderen om uiteindelijk een financiële beslissing te nemen', aldus ING Communitymanager Linda van Seuren.

Experts nemen van tijd tot tijd de ruimte in de ING Community om blogs te plaatsen met bruikbare tips en hun visie. De onderwerpen voor deze blogs zijn divers, zoals wonen, studeren, beleggen, werk, pensioen en ondernemerschap en hebben altijd een duidelijke relatie met vragen van consumenten over financiële thema’s of met de dienstverlening van ING.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.