Ads Top

Gestapeld financieren voor ondernemers makkelijker en sneller

Sinds kort kunnen ondernemers makkelijker en sneller de juiste combinaties van gestapelde financieringsvormen vinden. ABN AMRO is hiervoor een samenwerking aangegaan met NEOS Business Finance. NEOS is een alternatieve aanbieder van MKB (groei-)financiering gefund door professionele beleggers.

Via deze samenwerking kan ABN AMRO als eerste bank in Nederland ondernemers direct in contact brengen met een andere financieringspartij wanneer gestapeld financieren mogelijkheden biedt. Hierdoor hoeft een ondernemer niet zelf op zoek te gaan naar een derde partij. In aanmerking komen ondernemers met een kredietvraag vanaf 1 miljoen euro.

Voor MKB-ondernemers is het niet altijd even eenvoudig om de juiste partijen te vinden in het huidige financieringslandschap. Deze samenwerking biedt mogelijkheden voor bedrijven die baat hebben bij financiering door meer dan één partij. Bijvoorbeeld bedrijven die groeifinanciering zoeken en ondanks een relatief beperkt eigen vermogen toch een gezond perspectief kunnen laten zien. In de komende periode zal ABN AMRO op zoek gaan naar meerdere partijen waarmee zij ondernemers gestapeld financieren kan aanbieden.

1 opmerking:

 1. Hoi allemaal
  Wij zijn een religieuze organisatie die leningen aan personen in nood maakt en de vreze Gods hebben. Wij maken ook investeringen in rendabele projecten. Je bent eerlijk; u moet de liquiditeit te betalen uw facturen, om uw eigen bedrijf te starten of om schulden te vereffenen. We zijn klaar om u te ontmoeten met de hulp van onze advocaten. Neem contact op met ons op via onze mail voor totale tevredenheid binnen 24 uur. Onze voorwaarden zijn zeer gunstig en u kan terugbetalen in 20 jaar met een jaarlijkse rente van 2 procent.

  Contacteer ons via E-mail: legalfinance85@gmail.com

  Het team van de 'Juridische Finance'

  Vriendelijke groeten

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.