Ads Top

ABN AMRO verlaagt particuliere spaarrentes

Per 31 januari a.s. verlaagt ABN AMRO de rente op vrijwel alle particuliere spaarrekeningen met 0,10%. Zo gaat de rente op de vrij opneembare internetspaarrekening Direct Sparen van 0,7% naar 0,6%.

De rente op de meest populaire spaarrekening, de Vermogens Spaarrekening, bedraagt inclusief bonusrente 0,90%. Dat was 1,0%. Klanten zijn hierover geïnformeerd. De verlaging is een gevolg van de aanhoudend dalende beweging van de rentes op de geld- en kapitaalmarkt.

In 2016 blijven de tarieven voor zakelijk betalingsverkeer ongewijzigd, met uitzondering van de G-rekening.

De G-rekening is een geblokkeerde rekening speciaal voor bedrijven die personeel uitlenen. Klanten van deze bedrijven kunnen belastingen en premies voor onderaannemers en de Belastingdienst op deze zogenaamde G-rekening zetten. Meer informatie over de G-rekening is te vinden op: https://www.abnamro.nl/nl/zakelijk/betalen/g-rekening/index.html.

De kosten en de maandelijkse betaalfrequentie voor de G-rekeningen zijn vanaf 1 april 2016 gelijk aan een reguliere zakelijke rekening, te weten €5,50 per maand. Dit was €15,50 per kwartaal. Daarnaast waren er ongeveer 1000 zakelijke klanten die nog geen kosten betaalden voor hun G-rekening, omdat deze niet gekoppeld kon worden aan hun betaalrekening.
 

1 opmerking:

  1. Ongelooflijk, maar waar God is altijd geweldig. Na een aantal releases van mijn aanvraag door de bank, kreeg ik een lening door een zeer vriendelijke dame. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met haar via e-mail naar: marilinetricha@mail.ru het biedt leningen van € 3.000 tot € 3.000.000 aan iedereen kunnen terugbetalen met rente tegen een laag tarief van 2 % twijfel er niet aan dat bericht. Dit is een perfecte werkelijkheid. Verspreid het woord aan vrienden en familie die in nood zijn.
    terugbetaling begint vijf maanden na ontvangst van uw krediet
    God zegene u.

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.