Ads Top

ABN AMRO verlaagt particuliere spaarrentes

Per 31 januari a.s. verlaagt ABN AMRO de rente op vrijwel alle particuliere spaarrekeningen met 0,10%. Zo gaat de rente op de vrij opneembare internetspaarrekening Direct Sparen van 0,7% naar 0,6%.

De rente op de meest populaire spaarrekening, de Vermogens Spaarrekening, bedraagt inclusief bonusrente 0,90%. Dat was 1,0%. Klanten zijn hierover geïnformeerd. De verlaging is een gevolg van de aanhoudend dalende beweging van de rentes op de geld- en kapitaalmarkt.

In 2016 blijven de tarieven voor zakelijk betalingsverkeer ongewijzigd, met uitzondering van de G-rekening.

De G-rekening is een geblokkeerde rekening speciaal voor bedrijven die personeel uitlenen. Klanten van deze bedrijven kunnen belastingen en premies voor onderaannemers en de Belastingdienst op deze zogenaamde G-rekening zetten. Meer informatie over de G-rekening is te vinden op: https://www.abnamro.nl/nl/zakelijk/betalen/g-rekening/index.html.

De kosten en de maandelijkse betaalfrequentie voor de G-rekeningen zijn vanaf 1 april 2016 gelijk aan een reguliere zakelijke rekening, te weten €5,50 per maand. Dit was €15,50 per kwartaal. Daarnaast waren er ongeveer 1000 zakelijke klanten die nog geen kosten betaalden voor hun G-rekening, omdat deze niet gekoppeld kon worden aan hun betaalrekening.
 

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.