Ads Top

Mobiel betalen met NFC SIM-kaart van KPN

KPN gaat samen met de Rabobank contactloos mobiel betalen mogelijk maken voor Rabobank klanten met een KPN-abonnement. Vanaf dit voorjaar kunnen deze klanten hun Rabobank betaalpas opslaan op de nieuwe NFC SIM-kaart van KPN en daarmee met de Rabo Wallet op een veilige manier, snel en eenvoudig aan de kassa mobiel betalen.

Mobiel betalen met de Rabo Wallet was al mogelijk met een beperkt aantal Samsung smartphones. Met de nieuwe NFC SIM-kaart van KPN wordt mobiel betalen mogelijk voor Rabobank klanten die in het bezit zijn van een NFC geschikte smartphone (met een Android besturingssysteem vanaf versie 4.4) en een mobiel abonnement van KPN. Het merk van de smartphone speelt daarbij een ondergeschikte rol. Hierdoor wordt het voor Rabobank mogelijk deze veilige en eenvoudige mobiele betaaldienst aan een fors grotere groep klanten aan te bieden.

Alle nieuwe mobiele KPN klanten krijgen vanaf 1 januari deze nieuwe NFC SIM-kaart, die het mogelijk maakt tientallen denkbare betaal-, toegangs- en identificatietoepassingen veilig op de SIM-kaart op te slaan. Bestaande klanten van KPN ontvangen de NFC SIM-kaart op aanvraag of bij een reguliere SIM-kaart vervanging. De NFC SIM-kaart wordt vanaf 1 februari ook aan nieuwe en bestaande mobiele Telfort en Simyo klanten geleverd. Ook deze klanten zullen in de loop van 2016 het gemak van mobiel betalen met de Rabo Wallet kunnen ervaren. De NFC SIM-kaart is vooralsnog niet beschikbaar voor klanten met een prepaid SIM-kaart.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.