Ads Top

Delen Private Bank en Oyens & Van Eeghen ronden overname af

Delen Private Bank, de Belgische vermogensbeheerder, bereikte in juli 2015 een akkoord met de aandeelhouders en Directie van Oyens & Van Eeghen over de overname van alle aandelen van een van Nederlands oudste onafhankelijke financiële instellingen. In januari is het startsein gegeven voor de gezamenlijke benadering van de Nederlandse markt.

Delen Private Bank versterkt daarmee haar aanwezigheid in de Benelux en creëert een vooraanstaande groep van vermogensbeheerders actief in de Benelux en in het Verenigd Koninkrijk met een totaal beheerd vermogen van circa 37 miljard euro.

Delen Private Bank heeft naar eigen zeggen de voorbije decennia veel ervaring opgedaan bij de uitbouw van haar succesvolle model in particuliere advisering op het gebied van financiële planning, structurering van het vermogen en vermogensbeheer. Waar mensen in toenemende mate zelf voor hun financiële toekomst verantwoordelijk worden gesteld, en met een lage renteomgeving waarbij sparen niet meer het meest logische alternatief is, gaat met name de particuliere doelgroep steeds meer op zoek naar het advies van de juiste partij.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.