Ads Top

Allianz neemt zakelijke schadeportefeuille Aegon over

Allianz neemt de zakelijke schadeportefeuille van Aegon over. Hieronder vallen de actieve zakelijke portefeuille met een premievolume van circa 90 miljoen euro en twee run–off portefeuilles. Dit zijn de volmacht- en co-assurantie run-off-portefeuilles. Allianz ziet zijn marktaandeel door deze overname stijgen van 4,4 naar 5,0 procent. Rond de 70 medewerkers die deze portefeuilles in beheer hebben, maken de overstap naar Allianz.

Allianz heeft eind 2012 zijn aanwezigheid in de Benelux versterkt door Allianz Belgium, Allianz Luxembourg en Allianz Nederland samen te brengen in Allianz Benelux. Door deze integratie is er meer ruimte gekomen voor gezamenlijke investeringen in de door Allianz als aantrekkelijk bestempelde Benelux-markten. De 4e markt qua omvang in Europa.

De overname van deze portefeuilles past naadloos in de strategische koers in de Benelux en versterkt de positie van Allianz in de zakelijke markt in Nederland aanzienlijk. Klanten en adviseurs hechten veel waarde aan continuïteit. Dat biedt Allianz hen.

In totaal neemt Allianz ruim 60.000 zakelijke schadeklanten van Aegon over. Alles wordt in het werk gesteld om de impact van de overname voor betrokken klanten en adviseurs zo beperkt mogelijk te houden. De betrokken Aegon-medewerkers spelen hierbij een belangrijke rol. Met hun overstap naar Allianz wordt gezorgd voor behoud van de kwaliteit van dienstverlening, continuering van persoonlijke contacten en borging van dossierkennis.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.