Ads Top

KBC en Bolero lanceren Apple Watch app

Binnenkort lanceert Apple zijn Apple Watch in België. Zowel KBC als de onlinebroker Bolero ontwikkelden een app voor die nieuwe Apple Watch. Daarmee is Bolero naar eigen zeggen de eerste Belgische onlinebroker die uitkomt met een app voor de Apple Watch. Met die app kan een Bolero-klant steeds de pols voelen van de belangrijkste beurzen en zijn beleggingsportefeuille en bovendien op elk moment van de dag opvolgen wat de sterkste stijgers en dalers zijn in zijn portefeuille.

Bolero heeft de drie functionaliteiten die Bolero-klanten het meest gebruiken in de Bolero iPhone-app, vertaald naar een Apple Watch-functionaliteit: De klant kan de totale waarde van zijn portefeuille met de wijzigingen gedurende de beursdag raadplegen. In een oogopslag krijgen de Bolero-beleggers zicht op de belangrijkste marktindices (Bel20, AEX, DAX, CAC40, Dow Jones en NASDAQ 100) met de huidige waarde, de stijgingen en dalingen doorheen de dag en een zes maanden grafiek.

Midden mei kunnen Bolero-klanten de Apple Watch-app gratis downloaden in de App Store. De app werd ontwikkeld in samenwerking met iCapps. De app is beschikbaar voor smartwatches die ondersteund worden door zowel Android als iOS.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.