Ads Top

Rabobank ontwikkelt nieuw online distributiekanaal

Rabobank gaat haar financiële diensten aanbieden op online businessplatforms waar ondernemers dagelijks aanwezig zijn om hun bedrijf te runnen.

De ondernemer is in toenemende mate ook voor zijn of haar zakelijke activiteiten actief op verschillende zakelijke platforms.

Vroeger deden klanten hun zaken in een bankfiliaal, later kwamen daar een website en app bij en nu is de Rabobank ook te vinden op online platforms.

Een voorbeeld is de samenwerking met Bizcuit op het gebied van financieringen: ondernemers kunnen eenvoudig binnen één minuut een nieuwe financiering bij de Rabobank aanvragen, zonder daarvoor de Bizcuit ondernemersapp te verlaten.

Als een ondernemer ziet dat de cashflow tegenvalt, dan is het voorfinancieren van een factuur een makkelijk en snelle optie. Door de koppeling met boekhouding en betaalrekeningen, ziet een ondernemer binnen de Bizcuit app direct hoeveel financiering mogelijk is, en hoeft daarvoor dus niet apart naar een bankfiliaal of website om daar een aanvraag te doen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.