Ads Top

Openbank verhoogt de rente op girale deposito's

Openbank, de digitale bank van Santander Group, biedt haar bestaande klanten nu 0,55 procent rente per jaar op de gratis spaarrekening - tot een maximaal depositobedrag van 200.000 euro; voorheen was dat 0,40 procent.

De rente wordt maandelijks op de spaarrekening bijgeschreven. Klanten hebben op elk moment toegang tot hun deposito's en rente-inkomsten. Klanten die hun spaardeposito's willen laten groeien tegen de achtergrond van de verhoogde rentevoeten, kunnen extra profiteren: Voor stortingen tussen 10.000 en 20.000 euro op de daggeldrekening ontvangen klanten een bonus van 25 euro - voor 20.000 euro en meer is dat 40 euro.

Onlangs nog heeft Openbank het maximumsaldo van de Welkom Spaarrekening voor nieuwe klanten, waarover zij 2 procent rente vergoedt over de eerste zes maanden, verhoogd tot 10.000 euro. De Welkom Spaarrekening wordt vanaf de zevende maand automatisch omgezet naar een Open Spaarrekening.

Houders van een Open Betaalrekening kunnen gratis overschrijvingen doen naar elk land in de Europese Unie (in euro's), via de website of de app van de bank. Met de Я42 betaalpas kunnen klanten vijf keer per maand gratis geld opnemen bij geldautomaten in de eurozone.

Daarnaast kunnen zij onbeperkt geld opnemen bij meer dan 40.000 geldautomaten van Banco Santander wereldwijd. Deze Я42 betaalpas biedt klanten die op reis gaan ook de mogelijkheid een verzekering af te sluiten met dekking van bijvoorbeeld ziekenhuiskosten, gemiste aansluitende vluchten, repatriëring, diefstal, vertraagde bagage of juridische kosten. Ook biedt Openbank als enige bank in Nederland sinds kort een bankchequeservice voor Nederlandse klanten die in Spanje een huis kopen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.