Ads Top

ING wijzigt tarieven voor particuliere betaalpakketten per 1 januari 2023

ING Nederland wijzigt per 1 januari 2023 de tarieven van de betaalpakketten voor particuliere klanten. Deze aanpassing vindt plaats tegen de achtergrond van voortdurende investeringen in vernieuwing en veiligheid. Ook wordt het OranjePakket met korting een volledig digitaal betaalpakket. In dit pakket vervallen de papieren afschriften.

Op dit moment maken dagelijks al meer dan 5,5 miljoen particuliere klanten actief gebruik van de ING Mobiel Bankieren App. Traditionele betaalproducten, zoals papieren afschriften, worden alsmaar minder gebruikt. In verband hiermee kunnen klanten met een OranjePakket met korting hun bankzaken vanaf 1 januari 2023 alleen via de ING Mobiel Bankieren App of via Mijn ING regelen. De papieren afschriften vervallen in dit pakket. In het OranjePakket, Basis-, Betaal- of Royaalpakket kan wel nog gebruik gemaakt worden van papieren afschriften.

ING vindt het belangrijk dat klanten evenredig bijdragen aan de kosten die de bank maakt om bankieren mogelijk te maken. Daardoor stijgen de tarieven voor alle betaalpakketten van ING met een gelijk tarief van 0,80 euro per maand.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.