Ads Top

Fintech Pliant lanceert digitale creditcardoplossing in Nederland

De in Berlijn gevestigde FinTech Pliant lanceert zijn digitale creditcardoplossing in Nederland.

De uitbreiding naar Nederland is onderdeel van een grotere uitbreiding in Noord-, West- en Zuid-Europa. Het bedrijf is opgericht door door Malte Rau en Fabian Terner en biedt sinds 2020 een digitale totaaloplossing voor zakelijk creditcardbeheer in Duitsland en Oostenrijk aan.

Met deze Europese uitbreiding maakt Pliant de oplossing beschikbaar in Nederland, Luxemburg, Finland en Portugal. Naar verwachting zullen tegen het einde van het jaar minstens nog twee landen volgen.

Met de lancering biedt Pliant Nederlandse bedrijven een digitale creditcardoplossing voor maximale flexibiliteit en besparingen. Naast fysieke creditcards geeft Pliant virtuele zakelijke creditcards uit waarop limieten individueel en eenvoudig kunnen worden aangepast. Bonnen kunnen ook volledig digitaal via de app worden geüpload. Alle transacties en bonnen worden direct aan medewerkers toegewezen, waardoor het zoeken naar bonnetjes aan het einde van de maand verleden tijd is. De diensten van Pliant kunnen naadloos worden geïntegreerd in bestaande financiële- en boekhoudsoftware.

Pliant breidt uit naar onder andere Nederland, vanwege de technische affiniteit en omdat veel in Nederland gevestigde organisaties werken met back-office systemen die vergelijkbaar zijn met die in Duitsland. Aan alle wettelijke vereisten is voldaan om de digitale versie van een creditcard in Nederland en de andere landen aan te bieden, om zo een simpele integratie in bestaande financiële- en boekhoudsystemen te garanderen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.